RIB varen Rotterdam

Onze Dolphin RIB/Powerboats zijn snel, veilig en professioneel. Uitgerust met speciale stoelen voor de gasten kunnen ze 12 gasten meenemen. Dus voor iedereen is er een zitplaats beschikbaar. Is jouw groep groter? geen probleem, we hebben meerdere RIB-boten beschikbaar en kunnen zelfs zeer grote groepen in 1x varen als u dat wenst.

We bieden in Rotterdam diverse RIB-Adventure Tours aan maar "maatwerk" is onze kracht, samen met de klant stellen we graag het perfecte event samen met een sterk prijs/kwaliteit-verhouding. Wil je meteen een RIB-Adventure boeken, kijk dan even op onze pagina RIB-Adventures Rotterdam.

Kijk vooral ook even op onze pagina met arrangementen of daar iets voor u bij staat en anders gaan we graag met u aan de slag.

Het RIB-varen in Rotterdam is uniek, er is zoveel te zien en zoveel te beleven in Rotterdam. We zijn trots op Rotterdam, vertellen u graag over de stad en delen graag met u de adressen die normaal gesproken alleen bij "locals" bekend zijn.

Als we door de haven en de stad varen, geven de schippers uitleg en gaat u met een schat aan informatie van boord. En natuurlijk met een "Big Smile" !