RIB varen

Onze Dolphin RIBS/Powerboats zijn snel, veilig en professioneel. Uitgerust met speciale stoelen voor de gasten, kunnen ze 12 personen meenemen. Dus voor iedereen is er een zitplaats beschikbaar. Is jouw groep groter? Geen probleem. We hebben meerdere RIB-boten beschikbaar en kunnen zelfs zeer grote groepen in 1x varen als u dat wenst.

www.rib-adventure.com

We bieden in Rotterdam diverse RIB-Adventure Tours aan, maar "maatwerk" is onze kracht, samen met de klant stellen we graag het perfecte event samen met een sterk prijs/kwaliteit-verhouding. 

We kunnen onze RIB-boten overal in Nederland inzetten als dat nodig is. De boten zijn trailerbaar, we verzorgen zelf het boot-transport en we komen graag naar u toe.

Kijk vooral ook even op onze pagina met arrangementen of daar iets voor u bij staat en anders gaan we graag met u aan de slag. wij ontwikkelen en organiseren bedrijfsuitjes, incentives en productpresentaties voor end-user en i.s.m. evenementenbureaus.

Het RIB-varen in Rotterdam is uniek, er is zoveel te zien en zoveel te beleven in deze stad. We zijn trots op Rotterdam, vertellen u graag over de stad en delen graag met u de adressen die normaal gesproken alleen bij "locals" bekend zijn.

Als we door de haven en de stad varen, geven de schippers uitleg en gaat u met een schat aan informatie van boord. En natuurlijk met een "Big Smile" !